Ilu ludzi tyle światów. Mój jest wypełniony radością tworzenia, kolorowymi kremami i różnorodnością smaków. Chciałabym każdemu z Was uchylić do niego drzwi.
Nie do końca jestem pewna czy moje życie różni się od innych.
Na co dzień pracuję i wychowuję dwie wspaniałe córeczki Zuzię i Zosię.
Jednak po godzinach w domowym zaciszu zamieniam się w pełnego pasji cukiernika. Hołduję tradycji dlatego biszkopty przygotowuję według starych przepisów mojej babci. Są one przełożone kremami na bazie bitej śmietany z serkiem mascarpone. Wszystkie torty i babeczki to najwyższa jakość składników.
Masa cukrowa jak również i każdy element dekoracji jest ręcznie przeze mnie przygotowany i całkowicie jadalny.
Każdy ma marzenie schowane głęboko pod poduszkę,
moim jest otwarcie własnej cukierni, gdzie te wszystkie delicje gościły by na co dzień.
moim jest otwarcie własnej cukierni, gdzie te wszystkie delicje gościły by na co dzień.
Pozdrawiam
Małgorzata Syrewicz
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz